Plan de campagne

'Plan de Campagne': een wedstrijd voor leerlingen van het voortgezet onderwijs in Zuid-Holland.

Centraal staat “De veilige schoolomgeving”. Waar denken leerlingen van het voorgezet onderwijs dan aan? En vooral, hoe denken ze zelf hieraan bij te dragen en hun medeleerlingen te overtuigen?Wij dagen leerlingen uit om de beste campagne voor de veilige schoolomgeving te ontwikkelen en hiervoor een poster en een slogan te maken. Gelukkig hoeven de leerlingen niet helemaal vanaf nul te beginnen. TeamAlert ontwikkelde een lesmethode waarmee u als docent zelfstandig leerlingen op weg helpt. De les wordt dus door de eigen docent uitgevoerd met instructiehandleiding van TeamAlert en duurt één lesuur.

TeamAlert en ROV-ZH beoordelen de inzendingen en kiezen de beste uit tot winnaar. Van de winnende inzending wordt een professionele poster gemaakt. We zetten deze poster daarna uit op social media, zodat alle leerlingen in de provincie de boodschap meekrijgen. Uiteraard winnen de makers van de winnende poster ook nog een leuke prijs.

Meedoen en lesmateriaal ontvangen? Meld je aan bij TeamAlert, via telefoonnummer 030-2232893 of e-mail info@teamalert.nl


Maak een punt van nul