Logo TotallyTraffic maakt een punt van nul, ga naar de homepage

Hoe werkt het?

Via deze website kunt u kiezen uit het boeken van een gastles door een externe aanbieder of materiaal aanvragen om een les te geven door de eigen docent (doe-het-zelf-les). Hieronder leest u hoe dit proces werkt. Het proces van het boeken van een gastles is ook te zien in het filmpje op deze pagina.

Gastles

Wanneer u interesse heeft in een gastles, kunt u via de site een gastles aanvragen. De les is nog niet vastgelegd! Om een gastles te kunnen boeken dient u een account te hebben. Heeft u nog geen account, registreer u dan hier. Na registratie dient de accountmanager van de betreffende regio eerst akkoord te geven voordat u kunt inloggen. Deze extra beveiligingsmaatregel is er om te voorkomen dat er mensen in het systeem kunnen terwijl dit niet te bedoeling is. Het duurt dus enkele dagen voordat u een les kunt reserveren.

U geeft aan wanneer u de gastles zou willen en hoeveel klassen de gastles willen volgen. Nadat u uw reservering heeft verstuurd, ontvangt de aanbieder van de gastles uw verzoek. De aanbieder van de gastles zal contact zoeken met de accountmanager over de financiële vergoeding van de gastles. Na akkoord van de accountmanager volgt een officiële opdrachtbevestiging. Hiermee is de les officieel bevestigd! De datum van de gastles zal ook in de kalender op de TotallyTraffic website vermeld worden.

Alle gastlessen zijn voorzien van een opvolgles. Jongeren zijn een kwetsbare doelgroep in het verkeer. Herhaling van de boodschap is dan ook belangrijk. Deze opvolgles kunnen de docenten zelf geven in de klas enkele weken na de gastles. Wij gaan er vanuit dat scholen ook de opvolgles geven.

Evaluaties

Een dag na de gastles ontvangt u van ons ons een mail met daarin de informatie over de opvolgles en een evaluatie. Deze evaluatie kunt u digitaal invullen.

Doe-het-zelf-les

Er zijn vier doe-het-zelf-lessen gekoppeld aan een filmpje. Dit staat bij de doe-het-zelf-les vermeld. Indien u interesse heeft in deze les, kunt u dit kenbaar maken bij uw accountmanager. Uw accountmanager zal voor u een login aanvragen om het filmpje te kunnen laten zien in uw klas.

Bij de overige doe-het-zelf-lessen staat duidelijk vermeld wat u nodig heeft om de les te geven. Indien gewenst kunt u contact opnemen met uw accountmanager voor meer informatie.

Inhoud wordt niet getoond omdat cookies niet toegestaan zijn.

Meer informatie