Logo TotallyTraffic maakt een punt van nul, ga naar de homepage

TotallyTraffic Nieuwsbrief september 2018

NIEUWSBRIEF # september 2018 
dark-facebook-48.pngFacebook
dark-twitter-48.pngTwitter
dark-youtube-48.pngYouTube
dark-link-48.pngmaakeenpuntvannul.nl

Welkom!

Je bent docent in het voortgezet onderwijs en maakt gebruik van het programma TotallyTraffic. Of ondersteunt scholen die hieraan werken. Periodiek sturen we je nieuws en tips over TotallyTraffic en over verkeersveiligheid in het algemeen. 

Themaweek

Van 15 tot en met 22 september vindt de tweede Zuid-Hollandse Themaweek ‘Maak een Punt van Nul Verkeersslachtoffers’ plaats. Er zijn dan allerlei verkeersveiligheidsactiviteiten in heel Zuid-Holland. Wil je hier met je school ook aandacht aan besteden? Zet dan geplande TotallyTraffic-lessen extra in de spotlights. Vraag bijvoorbeeld de belofte-poster voor de brugklassers aan en vul samen met leerlingen de goede voornemens op het gebied van verkeersveiligheid in. Bestel ook het spandoek “Hier maken we een punt van nul verkeersslachtoffers” om te laten zien dat jullie je hiervoor inzetten! De poster en het spandoek kan je aanvragen via info@maakeenpuntvannul.nl.

Nieuwe website TotallyTraffic

Heb je al een les of gastles besteld voor het komende jaar? Dat kan eenvoudig op de nieuwe website. Ook kan je hulp vragen bij het opzetten van een jaarplan door een verzoek aan de accountmanager.

Nieuwe Doe het zelf-lessen online

De vier Doe het zelf-lessen met filmpje (School-thuisroute, Opfrissen verkeerskennis, Alcohol & drugs en De jonge bestuurder) zijn vernieuwd en via de TotallyTraffic-website beschikbaar. De nieuwe lessen zijn inhoudelijk van een hoger niveau dan de eerste versie en zijn tevens voorzien van een opvolgles. Je kunt de lessen eenvoudig reserveren via de site.

Instagram

Speciaal voor jongeren is er de Instagrampagina Maakeenpuntvannul. Hierop plaatsen de jongerenambassadeurs foto’s en stories met polls over verkeersveiligheid. Rondom de themaweek komt er een winactie waarbij jongeren een bol.com-bon kunnen winnen. Dat willen jouw leerlingen vast niet missen! Moedig ze aan deze Instagrampagina te volgen.
 

Bus en tram

Let buiten op: vanaf half september rijden trams en bussen van MVD01. door Den Haag, Rotterdam en omstreken met beelden van de campagne “Maak een Punt van Nul Verkeersslachtoffers”. Het thema is: het goede voorbeeld geven. Meer tips voor ouders en docenten vind je in deze infographic.

TotallyTraffic op Facebook

Post jullie verkeersactiviteit op Facebook, vermeld @TotallyTraffic en gebruik hashtag #mvd01. Zo laat je aan heel Zuid-Holland zien dat jullie school een punt maakt van nul verkeersslachtoffers!

Maak een punt van nul verkeersslachtoffers! #mvd01.

Inhoud wordt niet getoond omdat cookies niet toegestaan zijn.

Meer informatie