Logo TotallyTraffic maakt een punt van nul, ga naar de homepage

Verkeersmaquette pilot op vijf scholen

In maart 2019 is een nieuw product geïntroduceerd binnen Totally Traffic voor het PrO/VSO: de Verkeersmaquette.  Inmiddels draait de pilot van de Verkeersmaquette op vijf scholen. 

Leerlingen van praktijkscholen het Accent in Hoogvliet, het Waterland in Leiden, de Noordhoek in Gorinchem en de CSG Prins Maurits in Middelharnis en VSO School2care in Den Haag gaan met de materialen aan de slag. 

De scholen hebben een complete koffer met materialen ontvangen en daarbij ook een proefversie van het hoofdstuk ‘Kruispunten’ zoals dat in het Theorieboek rijbewijs B opgenomen gaat worden (Uitgeverij Smit Verkeerseducatie). De pilotscholen hebben ook de beschikking gekregen over een proeflicentie voor de online omgeving van www.3dtheorie.nl. 

Het Theorieboek sluit aan bij de Verkeersmaquette en wordt ondersteund door veel beeldmateriaal (plaatje-praatje). Het biedt de leerlingen de benodigde kennis aan voor het theorie examen rijbewijs B van het CBR. 

Het theorieboek rijbewijs B en de Verkeersmaquette krijgen een eigen online omgeving met animaties, afbeeldingen en oefenvragen die specifiek aansluiten bij het lesmateriaal en de leerbehoeften van de leerlingen. 

Meer informatie? Bezoek www.verkeersmaquette.nl of mail naar info@verkeersmaquette.nl 

Inhoud wordt niet getoond omdat cookies niet toegestaan zijn.

Meer informatie