Logo TotallyTraffic maakt een punt van nul, ga naar de homepage

TotallyTraffic Nieuwsbrief zomer 2018

NIEUWSBRIEF # zomer 2018 

Welkom!

Je bent docent in het voortgezet onderwijs en maakt gebruik van het programma TotallyTraffic. Of ondersteunt scholen die hieraan werken. Periodiek sturen we je nieuws en tips over TotallyTraffic en over verkeersveiligheid in het algemeen. 

CampagneCrew nieuws

Leerlingen van Wolfert van Borselen en de Groene Hart Praktijkschool zijn op 20 juni uitgeroepen tot de winnaars van CampagneCrew 2017-2018. Lees meer over de winnaars. Hun ideeën worden professioneel uitgevoerd en zullen worden gepresenteerd tijdens de Themaweek Maak een Punt van Nul Verkeersslachtoffers (15-22 september). De volgende finale vindt plaats op 17 april 2019 in het Provinciehuis. Plan alvast de lessen, lees meer >

Eerste bevindingen gebruik nieuwe TotallyTraffic website

Heeft u de nieuwe website al bezocht? Inmiddels zijn de eerste lessen via de site gereserveerd en krijgen we veel positieve reacties op de site. Scholen zien nu hoe uitgebreid het aanbod binnen Zuid-Holland is.
Bekijk filmpje >

Nieuwe Doe het zelf-lessen na de zomervakantie online

De vier Doe het zelf-lessen met filmpje (school-thuisroute, opfrissen verkeerskennis, alcohol & drugs en de jonge bestuurder) zijn geactualiseerd en vanaf het nieuwe schooljaar via de TT-website beschikbaar. Het bijbehorende filmpje is in opdracht van alle TT-overheden geactualiseerd en daar is een nieuwe les bij gemaakt.
Ga naar de lessen >

Jongerenambassadeurs in actie

De Jongerenambassadeurs voor “Maak een Punt van Nul Verkeersslachtoffers” Kim Rovers en Yuri van Manen van het Northgo College willen via presentaties op scholen en de Instagrampagina Maakeenpuntvannul bereiken dat ook andere jongeren in Zuid-Holland een punt maken van nul verkeersslachtoffers. Zo hielden ze vorige week een presentatie over verkeersveiligheid op hun oude basisschool. Houd ze in de gaten!

Vernieuwde Facebookpagina TotallyTraffic

De TotallyTraffic-wedstrijd CampagneCrew was al enige tijd op Facebook te vinden. De pagina is omgedoopt naar “TotallyTraffic”. Je vindt er de laatste nieuwtjes over de activiteiten, de lessen en de wedstrijd. Vergeet vooral niet de berichten te delen! Heb je zelf een leuk nieuwtje om te delen? Gebruik dan de tag @TotallyTraffic in je bericht.

Voor nu eerst een fijne zomer gewenst en vergeet ook niet tijdens je vakantie een punt te maken van nul verkeersslachtoffers! #MVD01.

Inhoud wordt niet getoond omdat cookies niet toegestaan zijn.

Meer informatie